Cook&Chill

Ugnar och Blast chillers

Förenklar tillagningen och är dessutom mer ergonomiskt, hållbart och lönsamt.

air-o-steam
Touchline Kombiugn

air-o-steam Touchline erbjuder ett enkelt och intuitivt sätt att laga mat i alla typer av professionella kök, från det mindre köket till högkapacitets kök med de mest erfarna kockarna.

air-o-chill
Blast Chillers & Freezers

Optimera arbetsflödet i köket genom att öka hållbarheten på livsmedel och minska avfallet. Våra innovativa blast chillers & freezers är utformade för att fullborda den integrerade Cook&Chill processen.

Dina recept kan lätt överföras
till en annan air-o-steam Touchline ugn

Tänk globalt, servera lokalt

Tillfredsställ dina kunders smaker efter deras önskemål.

Ny kategorisektion

Gruppera dina recept efter typ av rätt, kost, ingredienser, temperaturer, måltidsmenyer eller säsonger.

Mycket enklare med e-chef

Du bestämmer tillagningssätt, trycker och sen är det igång.

Besök VIP-området. Testa nya recept och tips från kockarna.

Se air-o-steam Touchline ugnens Food Safe Control.

Electrolux air-o-chill Klass 5

Tillbehör för Cook&Chill

Galler och plåtar

Ett brett sortiment av lösningar för att förenkla din tillagning med air-o-steam Touchline: från universalpannor, stekbleck, galler, korgar, bagettplåtar och mycket mer.

Sous-vide

Tillbehören till vakuumförpackning är nödvändiga för att utföra sous-vide tillagning och för att råvarorna ska skyddas mot skadliga effekter av fukt och luft.

Röktillsats

Idealisk för tillagning och rökning av fisk, fläskkött, fågel, nötkött, ost, bröd, grönsaker (med flis, torkade kryddor) och för tillagning med låg temperatur med röksmak.

Grillsystem

Minimera tillagningstiden och maximera smak med air-o-steam Touchline. Kombinationen av den särskilda tillagningscykeln för krispiga och saftiga kycklingar och de dedikerade tillbehör för att förbättra hanteringen och ergonomin, utgör den perfekta lösningen för att enkelt förbättra din försäljning.

Se alla tillbehör

Vill du veta mer om Cook&Chill? Kontakta oss!

Cook & Chill

Cook and Chill 2017-03-23T16:53:48+00:00 Electrolux Professional

Filtrera (73 Produkter)

Kategori
Underkategori
73 Produkter Återställ
  • Ventilation<br>Integrerad ventilationshuv med fläkt som reducerar lukt samt kondens. För 20 GN1/1

    Ventilation
    Integrerad ventilationshuv med fläkt som reducerar lukt samt kondens. För 20 GN1/1

    640798
    Ventilationshuv med fläkt som reducerar lukt och kondens. För air-o-steam/air-o-convect 20 GN 1/1, el.
    • Filtreringsyta skyddar mot brandrisk.
    • Behöver ej anslutas till extern fläktkanal, vilket minskar huvens installationskostnader.
    • Lättrengjord i en diskmaskin.
    • Systemet i huven ger rätt ventilationskraft och ger samtidigt lägre energiförbrukning.

    (0)
  • air-o-steam<br>Kombiugn Air-o-Steam 10GN2/1 Gourmet

    air-o-steam
    Kombiugn Air-o-Steam 10GN2/1 Gourmet

    268203
    Kombiugn. air-o-steam. El. Gourmet. 10st GN2/1. Automatisk rengöring.
    • Manuellt läge: traditionell tillagning genom manuell inställning av parametrar. Traditionella tillagningsprogram.
      • Konvektionsprogram, tillagning med torr varmluft (max. 300 °C): perfekt för tillagning med låg luftfuktighet.  
      • Ångprogram med låg temperatur (max. 100 ℃): perfekt för sous-vide (vakuumförpackning), uppvärmning och skonsam tillagning.  
      • Ångprogram (100 °C): skaldjur och grönsaker.  
      • Ånga med hög temperatur (max. 130 °C).  
      • Kombinationsprogram (max. 250 °C): Kombinera konvektionsvärme och ånga för att skapa en tillagningsmiljö med kontrollerad luftfuktighet, påskynda tillagningen och behålla matvarans saftighet och storlek.
    • Uppvärmningscykel: bästa programmet för att snabbt värma upp produkter som ska återuppvärmas på bleck och kantin (max 250°C)
    • By-pass teknologi: kontrollerar fuktighetsgraden inne i ugnen under kombi och uppvärmningscykler. Det förhindrar att vatten och energislöseri.
    • Variabel fläkthastighet; Full, och halv fläktstyrka för försiktig tillagning som bageri, och pulsventilation för bakning och lågtempererad tillagning. Pulsfunktionen passar även perfekt för varmhållning av mat i slutet av tillagningscykeln.

    (0)
  • Blast Chillers CW<br>Blast Chiller 28KG Inb.Kompressor

    Blast Chillers CW
    Blast Chiller 28KG Inb.Kompressor

    726622
    Blast chiller. 28kg. 10 GN 1/1. Inbyggd kompressor. Crosswise. R134a.
    • Blast Chilling cykel: 28kg från 90°C till 3°C på mindre än 90 minuter.
    • Mjuk kylning (lufttemperatur -2 °C).
    • Hard Chilling (temperatur -12°C).
    • Håller 3°C efter varje cykel, för att spara energi.

    (0)
  • air-o-steam<br>Kombiugn Air-o-Steam 5GN1/1 Gourmet

    air-o-steam
    Kombiugn Air-o-Steam 5GN1/1 Gourmet

    268210
    Kombiugn. air-o-steam. El. Gourmet. 5st GN1/1. Automatisk rengöring. Utdragbar handdusch ingår.
    • Manuellt läge: traditionell tillagning genom manuell inställning av parametrar. Traditionella tillagningsprogram.
      • Konvektionsprogram, tillagning med torr varmluft (max. 300 °C): perfekt för tillagning med låg luftfuktighet.  
      • Ångprogram med låg temperatur (max. 100 ℃): perfekt för sous-vide (vakuumförpackning), uppvärmning och skonsam tillagning.  
      • Ångprogram (100 °C): skaldjur och grönsaker.  
      • Ånga med hög temperatur (max. 130 °C).  
      • Kombinationsprogram (max. 250 °C): Kombinera konvektionsvärme och ånga för att skapa en tillagningsmiljö med kontrollerad luftfuktighet, påskynda tillagningen och behålla matvarans saftighet och storlek.
    • Uppvärmningscykel: bästa programmet för att snabbt värma upp produkter som ska återuppvärmas på bleck och kantin (max 250°C)
    • By-pass teknologi: kontrollerar fuktighetsgraden inne i ugnen under kombi och uppvärmningscykler. Det förhindrar att vatten och energislöseri.
    • Variabel fläkthastighet; Full, och halv fläktstyrka för försiktig tillagning som bageri, och pulsventilation för bakning och lågtempererad tillagning. Pulsfunktionen passar även perfekt för varmhållning av mat i slutet av tillagningscykeln.

    (0)
  • Blastchiller/freezer<br>Blast Chiller/Freezer 64/56KG Inb.Kompr.

    Blastchiller/freezer
    Blast Chiller/Freezer 64/56KG Inb.Kompr.

    726630
    Blast chiller/freezer. 64 respektive 56 kg. 20 GN1/1. Inbyggd kompressor. Crosswise. R404a.
    • Blast chilling program: 64kg från 90°C ner till 3°C på mindre än 90 minuter.
    • Blast freezing program: 56kg från 90°C ner till -18°C på mindre än 240 minuter.
    • Mjuk kylning (lufttemperatur -2 °C).
    • Hard Chilling (lufttemperatur -20 ℃).

    (0)
  • air-o-convect<br>Konvektionsugn Air-o-Convect 8GN1/1

    air-o-convect
    Konvektionsugn Air-o-Convect 8GN1/1

    269212
    Konvektionsugn. air-o-convect. El. 8st GN (1/1). Automatisk rengöring.
    • air-o-flow: Frisk luft utifrån dirigeras till fläkten med dubbla funktioner, värms upp och matas sedan in i tillagningsutrymmet och ger jämn tillagning.
    • Kärntermometer med en sensor för att mäta innertemperatur medföljer.
    • Torrt, varmt konvektionsprogram (maximal 300 °C), perfekt för bakning med låg luftfuktighet. Automatisk fuktinställning (11 nivper) för kokning–ångning.
      • 0 = ingen extra fukt (färg, gratäng, bakning, färdiga maträtter)  
      • 1-2 = låg fuktnivå (små portioner kött och fisk)
      • 3-4 = medelhög fuktnivå (stora köttbitar, uppvärmning, grillad kyckling)
      • 5-6 = medelhög fuktnivå (rostade grönsaker, första steget i ugnstillagning av kött och fisk)
      • 7-8 = medelhög fuktnivå (stuvade grönsaker)
      • 9-10 = hög fuktnivå (kött och bakad potatis)
    • Tillagning i två steg (en fas med fukt, en andra fas med torr miljö).

    (0)