Restaurangakademien

Stockholm, Sweden

Kulinariskt Institut

Restaurangakademien – innovation, utbildning och inspiration för kockar

Det välkända kulinariska institutet, Restaurangakademien, är beläget i Stockholms tidigare slakthusområde.

Restaurangakademien erbjuder högkvalitativa kurser för restaurangägare, kockar och professionella matlagare såväl som för sommelierer. Det är navet för Sveriges mest kända kockar och för tävlingen Årets Kock. Dessutom erbjuder de matlagningskurser för konsumenter under helgerna.

Beroende på aktivitet och antal deltagare, kan köket förbereda mellan 50-100 måltider per dag. Köket är uppdelat i 2 nästan identiska delar, för att passa både mindre och större grupper, från 3-15 medverkande.

Markus Löfgren, kock på Restaurangakademien, har valt Electrolux Professionals lösningar för dess design, vilket är en fördel i ett öppet kök. thermaline erbjuder högteknologi i kombination med innovativa tillagningslösningar.

Restaurangakademiens kök har utrustats med air-o-system – en integrerad cook&chill-lösning, thermaline S90 induktion och ecotop, wineline glasdiskmaskin, ecostore kylskåp, beredningsmaskiner, huvdiskmaskiner och kokgryta.

Se även:

Restaurangakademien 2017-03-14T08:00:53+00:00 Electrolux Professional